طرز تهیه پاچینی مرغ، غذایی خوشمزه و آسان



طرز تهیه پاچینی شیرازی

طرز تهیه پاچینی مرغ، پیش غذای خوشمزه و آسان

 

نحوه پخت پاچینی مرغ به روش های متفاوت

در این مقاله از بیتوته، با روش های متفاوت تهیه پاچینی مرغ آشنا می شوید. پاچینی مرغ یک پیش غذای خوشمزه، مقوی و کم هزینه است که به راحتی و در مدت زمان کوتاهی آماده می‌شود. این غذا با استفاده از قسمت بالای بال مرغ (بازوی مرغ) تهیه می‌شود و می‌تواند به عنوان یک گزینه جذاب در مهمانی‌ها و دورهمی‌ها سرو شود.

طرز تهیه پاچینی مرغ :

مواد لازم :

 بازوی مرغ  6 عدد
 پیاز 1 عدد 
 آبلیموترش 2 قاشق غذاخوری 
 آرد ذرت  1 قاشق غذاخوری
 کنجد  4 قاشق غذاخوری
 پودر سوخاری  1 پیمانه
 تخم مرغ  1 عدد
 پنیر پارمزان 2 قاشق غذاخوری 
نمک، فلفل سیاه و آویشن به مقدار لازم
زعفران دمکرده به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

 

طرز تهیه مرغ پاچینی :

مرحله اول: مزه دار کردن مرغ :

بازوهای مرغ را جدا کنید و با یک عدد پیاز خلال شده، زعفران، آبلیمو ترش، نمک، فلفل و آویشن در یک ظرف بریزید و خوب هم بزنید تا مواد به خورد مرغ برود.

مرغ ها را به مدت 2 تا 3 ساعت یا از شب تا صبح در یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند.

 

مرحله دوم: آماده سازی پاچینی :

بعد از مزه دار شدن مرغ ها، در حالی که بازوی مرغ را با یک دستتان گرفته اید، با چاقو یک برش به قسمت بالای آن بدهید تا گوشتش از استخوان جدا شود.

حالا با کمک چاقو یا دست، گوشت بازو را به سمت پایین بکشید تا کاملاً از استخوان جدا شود.

 

گوشت بازو را به سمت انتهای بازو ببرید و برگردانید. گوشت تقریباً یه حالت گرد و توپی پیدا می کند و انتهای بازو جمع می شود.

اگر گوشت خوب فرم نگرفته، نگران نباشید، با دستتان به آن حالت بدهید.

 

طرز تهیه پاچینی بیرونی

نحوه ی درست کردن کتف ها برای تهیه پاچینی

 

مرحله سوم: سوخاری کردن پاچینی :

در ظرفی، پودر سوخاری، کنجد، نمک، فلفل، آویشن، پودر پنیر پارمزان و آرد ذرت را با هم مخلوط کنید.

تخم مرغ را در ظرفی جداگانه بشکنید و هم بزنید.

پاچینی ها را ابتدا در تخم مرغ و سپس در مخلوط پودر سوخاری بغلطانید.

 

مرحله چهارم: سرخ کردن پاچینی :

در یک قابلمه گود، روغن را به مقدار کافی بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید.

پاچینی ها را به آرامی در روغن داغ قرار دهید و به مدت 3 تا 4 دقیقه از هر طرف سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.

پاچینی های سرخ شده را روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود.

 

مرحله پنجم: سرو پاچینی :

پاچینی های خوشمزه شما آماده است! پاچینی ها را گرم سرو کنید. می توانید آنها را با سس دلخواهتان مانند سس تند، سس کچاپ، سس مایونز یا سس فرانسوی سرو کنید.

همچنین می توانید از پاچینی به عنوان پیش غذا در مهمانی ها استفاده کنید.

 

  بیشتر بخوانید: طرز تهیه مرغ سوخاری

 

نکات مهم :

• می توانید به جای پودر سوخاری از نان سوخاری پودر شده نیز استفاده کنید.

• برای طعم قوی تر، می توانید از پودر سیر و پودر پیاز نیز در مخلوط پودر سوخاری استفاده کنید.

 

• اگر دوست دارید پاچینی تان تند باشد، می توانید از پودر فلفل قرمز یا پودر چیلی نیز در مخلوط پودر سوخاری استفاده کنید.

 

• برای پخت سالم‌تر پاچینی، می‌توانید به جای سرخ کردن آنها را در فر بپزید. برای این کار، پاچینی ها را در سینی فر قرار دهید و روی آنها را با کمی روغن اسپری کنید. سپس فر را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید تا طلایی رنگ شوند. در حین پخت آن ها را بچرخانید تا همه ی اطراف آن ها سرخ و طلایی شوند. با چنگال تست کنید تا مغز آن ها کاملا پخته شود.

 

طرز تهیه ساده ترین روش پاچینی :

پاچینی مرغ

طرز درست کردن پاچینی

 

می توانید پاچینی را با ساده ترین روش تهیه کنید.

 

مواد لازم برای پاچینی ساده :

 کتف مرغ  به مقدار لازم
پیازخلالی خردشده   1 عدد بزرگ
نمک و فلفل سیاه   به مقدار لازم
 زعفران دمکرده  به مقدار لازم
 ماست پرچرب  به مقدار لازم
 پودرسیر  به مقدار لازم
 تخم مرغ 2 عدد 
پودرسوخاری   به مقدار لازم
کنجد به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم

 

طرز تهیه پاچینی مرغ :

برای تهیه پاچینی مرغ، به روش ساده ابتدا کتف های مرغ را تمیز بشویید و پوست آن ها را جدا کنید. قسمت بالای آن برش بزنید و گوشت را از استخوان جدا کنید و با دست به پایین بکشید. گوشت در انتهای استخوان جدا نشود. سپس پیاز را خلالی درشت خرد کنید و داخل کتف ها بریزید.

 

داخل ظرفی جدا، ماست پرچرب، پودر سیر، زعفران دمکرده، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید و روی کتف ها بریزید آن ها را به آرامی مخلوط کنید تا به خوبی مزه دار شوند. سپس روی آن ها را با سلفون بپوشانید و به مدت 2-3 ساعت داخل یخچال قرار بدهید.

 

پس از این زمان، داخل کاسه ای مناسب تخم مرغ ها را بشکنید و با چنگال به خوبی هم بزنید.

 

داخل ظرف مناسب دیگری پودر سوخاری بریزید. می توانید به جای پودر سوخاری از آرد ذرت و یا آرد سفید استفاده کنید.

 

داخل ظرف دیگری پودر سوخاری را با کمی کنجد مخلوط کنید.

 

سپس کتف های مرغ را از سس خارج کنید و داخل تخم مرغ بغلتانید و بعد داخل آرد سوخاری ساده و یا آرد سفید بغلتانید و دوباره داخل تخم مرغ بغلتانید و در پایان داخل مخلوط آرد سوخاری و کنجد بغلتانید و کنار بگذارید. زمانی که همه ی کتف ها آماده شدند، داخل قابلمه ای عمیق و کوچک روغن بسیار بریزید و اجازه بدهید داغ شود. در پایان کتف ها را به صورت عمودی داخل روغن قرار بدهید تا همه ی اطراف آن در روغن غوطه ور شود و مغز پخت شوند.

 

زمانی که سرد شدند آن ها را از روغن خارج کنید و روی دستمال روغن گیر قرار بدهید تا روغن اضافی آن ها به طور کامل گرفته شوند. سپس آن ها را به صورت گرم با سس مورد نظرتان میل کنید.

 

نکته :

• برای زیبایی می توانید قسمت بالای استخوان را فویل بپیچید.

• از نکات دستور بالایی نیز می توانید در این دستور استفاده کنید.

 

گردآوری : بخش آشپزی بیتوته

 

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------