طرز تهیه توپ برنج سرخ شده ایتالیایی
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرزتهیه توپک برنج ایتالیایی
روش پخت توپ برنج سرخ شده ایتالیایی
توپ برنج سرخ شده ایتالیایی :
مواد لازم برای توپ برنج سرخ شده ایتالیایی :
برنج پخته شده | 2 و نیم فنجان |
تخم مرغ | 2-3 عدد |
ژامبون ریز خرد شده | یک چهارم الی یک دوم فنجان |
کره ذوب شده | یک سوم فنجان + مقداری برای سرخ کردن پیاز |
پنیر پارمسان رنده شده یا پنیر رومانو | دو سوم فنجان |
پیاز ریز رنده شده | یک چهارم فنجان |
* جعفری تازه خرد شده | یک چهارم فنجان |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
پودر سیر | به مقدار لازم |
پنیر چدار بسیار تند مکعبی خرد شده | حدودا 300 گرم |
تخم مرغ برای اطراف | 2 عدد |
آرد | 1 فنجان |
آرد سوخاری | 1 فنجان |
روغن برای سرخ کردن | به مقدار لازم |
* یک چهارم فنجان جعفری تازه خرد شده یا 1-2 قاشق چایخوری جعفری خشک
طرز تهیه و پخت توپ برنج سرخ شده ایتالیایی:
ابتدا پیاز رنده شده را با مقداری کره یا روغن سرخ کنید تا حدی که طلایی شوند. زیر شعله را خاموش کنید. تا خنک شوند.
داخل کاسه ی 2 تخم مرغ را بشکنید و کمی هم بزنید، سپس برنج پخته شده ژامبون و کره ذوب شده، پنیر پارمزان، پیاز سرخ شده، جعفری خرد شده و نمک و پودر سیر و فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید اگر مواد سفت بود، 1 تخم مرغ دیگر اضافه کنید؛ اگر سفتی آن خوب بود لازم به اضافه کردن تخم مرغ نیست.
روی آن را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. پس از گذشت نیم ساعت از مواد به اندازه ی یک گردو بردارید. و با دست گرد کنید و آن را پهن کنید. یک تکه ی مکعبی از پنیر را وسط آن قرار بدهید و مواد را اطراف آن بپیچانید تا مواد به شکل مکعبی پنیر در آیند. یا به همان شکل توپ در آورید.
2 تخم مرغ را در یک کاسه کوچک به خوبی هم بزنید. آرد را در یک کاسه ی دیگر بریزید. آرد سوخاری را هم در یک کاسه کوچک دیگر بریزید.
هر گلوله یا مکعب را درون آرد، سپس درون تخم مرغ و بعد در آرد سوخاری فرو کنید.
روغن را داخل قابلمه ای کوچک بریزید و اجازه بدهید داغ شود، سپس گلوله های برنج را سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شود (حدود 4 دقیقه). و پس از آن از روغن خارج کنید و روی حوله های کاغذی قرار بدهید تا روغن اضافی آن ها خارج شود.
روش پخت توپک برنج سرخ شده
نکاتی برای تهیه ی توپک برنج ایتالیایی :
• همچنین می توانید آنها را در روغن کم عمق سرخ کنید تا به رنگ قهوه ای در بیایند.
• پس از قرار دادن پنیر وسط آن می توانید به هر شکلی که دوست دارید آن را در آورید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته