طرز تهیه ی پیتزای پیک نیک
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
مواد لازم :
گوشت گاو چرخ کرده | 400 گرم |
پیاز متوسط خرد شده | یک عدد |
نمک | نصف قاشق چای خوری |
رول کروسان | 250 گرم |
سس پیتزا | 250 گرم |
قارچ خرد شده بدون آب | 120 گرم |
زیتون بی دانه و قاچ شده | 70 گرم |
فلفل سبز دلمه ای خرد شده | یک سوم فنجان |
پنیر ریز شده موزرلا | 120 گرم |
پونه خشک | یک قاشق چای خوری |
طرز تهیه :
گوشت چرخ کرده را بهمراه چاشنی ها در یک قابلمه تفت دهید تا رنگ آن قهوه ای شود و آن را هم بزنید و تکه های گوشت را از هم جدا کنید . مخلوط گوشت را روی دستمال کاغذی قرار داده و به آن نمک بزنید و صبر کنید تا روغن و آب آن خارج شود . رول های مثلثی نان را از هم جدا کرده و در همان قابلمه روغنی قرار دهید . آنها را کنار هم قرار دهید تا به شکل نان پیتزا درآید . نیمی از سس پیتزا را روی خمیر بریزید .
مخلوط گوشت چرخ کرده را با قاشق روی سس بریزید . قارچ ، فلفل سبز و زیتون ها را روی گوشت بریزید . باقیمانده سس را روی مواد ریخته و در پایان روی سس را پنیر و پونه بریزید . قابلمه را روی یک توری روی زغال های گداخته قرار دهید . روی قابلمه را درپوش گذاشته و به مدت 20 تا 30 دقیقه آن را بپزید تا رنگ آن قهوه ای روشن شود .
منبع : sooran.com