طبخ با فویل آلومینیومی در سفر



زمان پخت مرغ با فویل در اتش, طرز تهیه مرغ با فویل آلومینیومی

طبخ غذا با فویل در اتش

 

پخت غذا با فویل آلومینیومی

طبخ با فویل آلومینیومی یکی از روش‌های ساده و عالی برای طبخ در سفر است. با استفاده از فویل آلومینیومی، می‌توانید غذاهای خود را در آنجا که هستید، طبخ کنید و از طعم و مزه‌ی خوشمزه‌ی آن‌ها لذت ببرید. در این مقاله بیتوته، به بررسی نحوه طبخ با فویل آلومینیومی در سفر می‌پردازیم.

پخت غذا در فویل با زغال

ابتدا، باید فویل آلومینیومی را به شکل صحیحی برش دهید. برای این منظور، باید یک قطعه فویل آلومینیومی را با اندازه‌ی کافی برید، که به اندازه‌ی غذایی که می‌خواهید در آن طبخ کنید باشد. سپس، آن را به شکل یک کاسه‌ی کوچک درآورده و اطراف آن را برای جلوگیری از خروج غذا در طول طبخ بالا بگیرید.

 

حالا، می‌توانید غذای خود را در فویل آلومینیومی بچینید. برای این کار، می‌توانید انواع مختلفی از غذاها را به کمک فویل آلومینیومی طبخ کنید، مانند مرغ، گوشت قرمز، سبزیجات، ماهی و غیره. برای طبخ هر کدام از این غذاها، باید آن‌ها را با انواع مختلفی از ادویه‌ها و سس‌ها طعم‌دهی کنید.

 

زمان پخت مرغ با فویل در اتش,طرز تهیه مرغ شکم پر با فویل در آتش

پخت غذا با فویل در اتش

 

حالا، فویل آلومینیومی را بر روی یک شعله‌ی آتش قرار دهید. می‌توانید از یک روکش برای پوشاندن غذا استفاده کنید تا حرارت بهتری به غذا برسد. برای طبخ یک سینه مرغ، باید آن را برای حدود 20 دقیقه بر روی آتش بگذارید. برای طبخ یک گوشت قرمز، باید آن را برای حدود 30 دقیقه بر روی آتش بگذارید. برای طبخ سبزیجات، باید آن‌ها را با یک قاشق غذاخوری از هم جدا کنید و آن‌ها را برای حدود 10 دقیقه بر روی آتش بگذارید.

 

وقتی غذاهای شما طبخ شده باشند، آن‌ها را از روی آتش برداشته و چند دقیقه برای خنک شدن آن‌ها صبر کنید. سپس، فویل آلومینیومی را باز کرده و غذا را از آن جدا کنید. غذای شما آماده سرو و لذت بردن است.

 

استفاده از فویل آلومینیومی برای طبخ در سفر دارای مزیت‌های بسیاری است. این روش ساده و کم هزینه است و به شما اجازه می‌دهد تا غذای خود را در هر مکانی طبخ کنید. همچنین، با استفاده از فویل آلومینیومی، می‌توانید غذای خود را با ادویه‌های مختلف و سس‌ها طعم‌دهی کنید و از طعم و مزه‌ی خوشمزه‌ی آن‌ها لذت ببرید.

 

به علاوه، استفاده از فویل آلومینیومی برای طبخ در سفر به شما این امکان را می‌دهد که از ظرف‌های شیشه‌ای و سرامیکی که در حمل و نقل آسیب می‌بینند، صرف نظر کنید. با استفاده از فویل آلومینیومی، می‌توانید غذای خود را به راحتی و با اطمینان بیشتری حمل کنید.

 

زمان پخت مرغ با فویل در اتش, طرز تهیه مرغ با فویل آلومینیومی,مرغ فویلی اتیشی

طرز تهیه مرغ در فویل در اتش

 

مرغ شکم پر با فویل در آتش

مرغ شکم پر با فویل در آتش یکی از روش‌های خوشمزه و ساده برای طبخ مرغ است. با استفاده از این روش، مرغ شما به خوبی پخته می‌شود و طعم و مزه‌ی خوشمزه‌ای به آن می‌بخشد. در ادامه، به توضیح نحوه طبخ مرغ شکم پر با فویل در آتش می‌پردازیم.

 

مواد لازم:

- یک عدد مرغ شکم پر

- نمک و فلفل

- یک قاشق غذاخوری روغن زیتون

- چند عدد سیر تازه

- چند برگ رزماری تازه

- یک عدد لیمو ترش

 

طرز تهیه مرغ شکم پر با فویل در آتش :

ابتدا، مرغ را با آب بشویید و خشک کنید. سپس، نمک و فلفل را روی مرغ بپاشید.

حالا، روی یک قطعه فویل آلومینیومی زیره و سیر را بریزید و روی آن، مرغ را قرار دهید.

سپس، روغن زیتون را روی مرغ بریزید و رزماری تازه را همراه با لیمو ترش روی مرغ قرار دهید.

فویل آلومینیومی را بسته و روی آتش قرار دهید. زمان طبخ بستگی به اندازه‌ی مرغ شما و دمای آتش دارد. زمان پخت مرغ با فویل در اتش را حدود 45 دقیقه تا یک ساعت برای طبخ مرغ در نظر بگیرید.

 

بعد از گذشت زمان، مرغ را از روی آتش برداشته و فویل آلومینیومی را باز کنید. مرغ شما آماده سرو و لذت بردن است.

 

زمان پخت مرغ با فویل در اتش, طرز تهیه مرغ با فویل آلومینیومی,طرز تهیه گوشت در فویل در آتش

مرغ فویلی اتیشی

 

نکات:

برای اینکه مرغ بهتر پخته شود، می‌توانید دمای آتش را در حد متوسط تنظیم کنید.

برای افزایش طعم و مزه‌ی مرغ، می‌توانید از ادویه‌های دیگری مانند زعفران، فلفل سیاه و دارچین نیز استفاده کنید.

فویل آلومینیومی را به شکلی بسیار محکم بسته و بر روی آتش قرار دهید تا هوا به داخل آن نفوذ نکند و مرغ شما به درستی پخته شود.

قبل از سرو، می‌توانید مرغ را با چند برگ رزماری تازه و یک عدد لیمو ترش تزئین کنید.

 

زمان پخت مرغ با فویل در اتش, طرز تهیه مرغ با فویل آلومینیومی,زمان پختن گوشت در فویل

گوشت در فویل در آتش

 

گوشت در فویل در آتش

برای تهیه گوشت در فویل در آتش، می‌توانید به شرح زیر عمل کنید:

 

مواد لازم:

- گوشت قرمز (قطعاتی که برای سرخ کردن مناسب هستند)

- فویل آلومینیومی

- نمک و فلفل به میزان دلخواه

- روغن زیتون (اختیاری)

 

طرز تهیه گوشت در فویل در آتش :

- فویل را برش دهید و قطعات گوشت را روی آن قرار دهید.

- روی قطعات گوشت نمک و فلفل را بریزید و اگر دوست داشتید روغن زیتون هم اضافه کنید.

- فویل را بسته و آن را در آتش قرار دهید. در صورتی که از آتش فرنگی استفاده می‌کنید، فویل را در بالای نیمکت آتش قرار دهید.

- گوشت را در آتش بگذارید و زمان پختن گوشت در فویل 10 تا 15 می باشد. می‌توانید گوشت را برای حرارت یکنواخت تر هر چند دقیقه یک بار بچرخانید.

- پس از گذشت زمان مورد نیاز، فویل را از زیر گوشت بردارید و گوشت را برای چند دقیقه در آتش قرار دهید تا طعم و بوی خوبی به آن بدهد.

- گوشت را از آتش برداشته و قبل از سرو کردن چند دقیقه روی سطح صافی قرار دهید تا آب گوشت آن فرو رود و گوشت خشک نشود.

- حالا می‌توانید گوشت را سرو کنید و از طعم و لذت آن لذت ببرید.

 

زمان پخت مرغ با فویل در اتش, طرز تهیه مرغ با فویل آلومینیومی,کباب با فویل آلومینیومی

طرز تهیه گوشت در فویل در آتش

 

نکات مهم هنگام طبخ غذا با فویل آلومینیومی در سفر 

- اولین نکته این است که باید از فویل آلومینیومی با کیفیت استفاده کنید تا در طول طبخ غذا با دمای بالا ترک‌هایی نداشته باشد. 

- همچنین، باید از قطعات فویل آلومینیومی به اندازه‌ی کافی بزرگ استفاده کنید تا غذای شما در طول طبخ به راحتی درون آن جا بگیرد.

- در نهایت، باید توجه داشته باشید که طبخ با فویل آلومینیومی در سفر نیاز به دقت و مراقبت دارد، بنابراین باید به دمای آتش که غذای شما روی آن قرار دارد، نظارت داشته باشید تا غذای شما نسوزد و به درستی طبخ شود. به این ترتیب، می‌توانید از طعم و مزه‌ی خوشمزه‌ی غذای خود در سفر لذت ببرید.

 

گردآوری: بخش خانه داری بیتوته

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین مطالب خانه داری(شستشو، نظافت، لکه گیری، نکات آشپزی، هنر در خانه، مهارتهای زندگی و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------