طرز تهیه سویا به بهترین روش ها



طرز تهیه سویا,طرز پخت سویا,درست کردن سویا

طرز تهیه سویا

 

آموزش طرز پخت سویا:

یکی از مواد غذایی با پروتئین بالا سویا می باشد. این پروتئین گیاهی را می توانید برای دستورالعمل های متفاوتی برای جایگزینی با گوشت قرمز استفاده کنید. بهتر سویا را با آب سرد خیس کنید تا حدی که نرم شود و آن را آبکش کنید، حتی آن را فشار ندهید، به این صورت همه خواص خود را حفظ می کند. اما در صورتی که از طعم آن خوش تان نمی آید می توانید آن را به روش های زیر بپزید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

سویا یک ماده غذایی با پروتئین بالا است که در بسیاری از دستور العمل ها مانند همبرگرهای گیاهی، جایگزین های گوشت و سوپ استفاده می شود. طرز پخت سویا بسته به بافت و طعم مورد نظر می تواند به روش های مختلفی انجام شود. در این مقاله بیتوته، بهترین روش پخت سویا برای دستیابی به طعم، بافت و محتوای بهینه مواد مغذی را مورد بحث قرار خواهیم داد.

 

مراحل پخت سویا:

مرحله 1: خیساندن سویا

اولین قدم در پخت سویا خیس کردن آن در آب است. این فرآیند به نرم شدن سویا و کاهش زمان پخت کمک می کند. برای خیس کردن سویا، مراحل زیر را دنبال کنید:

 

سویا را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و به اندازه ای آب اضافه کنید که حداقل 2 اینچ روی آن را بپوشاند.

اجازه دهید سویا حداقل 30 دقیقه یا تا زمانی که نرم و انعطاف پذیر شود خیس بخورد.

سپس آن را آبکش کنید.

 

پخت سویا,روش پخت سویا,چگونه سویا را سرخ کنیم

بهترین روش درست کردن سویا

 

مرحله 2: پختن وعده غذایی سویا

هنگامی که سویا خیس شد، نوبت به پختن آن می رسد. در اینجا چند روش وجود دارد که می توانید از آنها استفاده کنید :

 

روش جوشاندن :

آب خیسانده را خالی کرده و سویا را زیر آب جاری سرد بشویید.

سویا را در یک قابلمه بزرگ قرار دهید و به اندازه ای آب اضافه کنید که حدود 2 اینچ روی آن را بپوشاند.

آب را روی حرارت زیاد بجوشانید، سپس شعله را کم کنید و اجازه دهید سویا به مدت 30 تا 45 دقیقه بجوشد.

هر کف یا تفاله ای را که در حین پخت به سطح آب می آیند، جدا کنید.

نمک را برای مزه دار شدن اضافه کنید.

 

روش دیگر برای طرز درست کردن سویا :

یک روش دیگر این است که سویا را با پیاز رنده شده و مقداری آویشن و فلفل با آب، داخل قابلمه ای بپزید و بعد از 15-30 دقیقه آن را آبکشی کنید. اگر دانه های سویا درشت بودند آن ها را داخل مخلوط کن خرد کنید، در غیر اینصوت لزومی برای خرد کردن آن ها نیست. و از آن ها برای هر دستور غذایی می توانید استفاده کنید.

 

مرحله 3: تخلیه و استفاده از سویا

وقتی سویا پخته شد، وقت آن است که آن را آبکش کرده و در دستور پخت مورد نظر خود استفاده کنید. در اینجا چند نکته وجود دارد:

 

سویا را در یک آبکش بریزید و آن را زیر آب جاری سرد بشویید تا فرآیند پخت متوقف شود و نشاسته اضافی از بین برود.

از سویای پخته شده در دستور غذای مورد نظر خود استفاده کنید یا آن را در ظرف در بسته در یخچال تا 5 روز یا در فریزر تا 6 ماه نگهداری کنید.

 

نکاتی برای نحوه پخت سویا :

اگر در پختن غذای سویا تازه کار هستید یا می خواهید تکنیک خود را بهبود ببخشید، در اینجا چند نکته اضافی وجود دارد که باید به خاطر داشته باشید:

 

از یک قابلمه بزرگتر برای طبخ سویا استفاده کنید تا در زمان جوشیدن جای لازم را داشته باشند.

اگر می خواهید به وعده غذایی سویا طعم بدهید، سعی کنید آن را با گیاهان، ادویه جات ترشی جات یا یک آبگوشت خوش طعم در طول پخت چاشنی کنید.

 

در نتیجه، پختن سویا یک فرآیند ساده است که نیاز به خیساندن یا جوشاندن دارد. با پیروی از این مراحل و نکات، می توانید سویا را به طور کامل بپزید و از فواید تغذیه ای و آشپزی زیادی که ارائه می دهد لذت ببرید.

 

پختن سویا,نحوه درست کردن سویا,نحوه پخت سویا

نحوه درست کردن سویا

 

آیا می توانید دستور العمل هایی را برای استفاده از سویا پیشنهاد کنید ؟

قطعا! سویا یک ماده همه کاره است که می تواند در انواع دستور العمل ها استفاده شود. در اینجا چند ایده وجود دارد:

 

برگرهای گیاهی: سویا را می توان به عنوان یک پایه غنی از پروتئین برای برگرهای گیاهی استفاده کرد. سویای پخته شده را با سبزیجات خرد شده، آرد سوخاری و ادویه ها مخلوط کنید، سپس به شکل برگر درآورید و روی گریل یا تابه بپزید.

 

جایگزین های گوشت: سویا را می توان به عنوان جایگزین گوشت در بسیاری از دستور العمل ها استفاده کرد. به سادگی سویا را با ادویه و چاشنی بپزید، سپس آن را به جای گوشت چرخ کرده استفاده کنید.

 

سوپ و خورش: سویا را می توان برای افزایش پروتئین به سوپ ها و خورش ها اضافه کرد. سویای پخته شده را به سوپ سبزیجات یا لوبیا اضافه کنید یا از آن به عنوان پایه سوپ های خامه ای استفاده کنید.

 

محصولات پخته شده: سویا را می توان در محصولات پخته شده برای افزودن پروتئین و فیبر استفاده کرد. تا 25 درصد از آرد را با سویا جایگزین کنید، یا از آن به جای تخم مرغ در پخت وگان استفاده کنید.

 

توپ های انرژی: سویا را می توان به عنوان پایه ای برای توپ ها یا میله های انرژی استفاده کرد. سویای پخته شده، کره آجیل ، عسل و مخلوط های مورد علاقه خود را با هم مخلوط کنید، سپس به شکل توپ یا میله در آورید و خنک کنید تا سفت شوند.

 

اینها تنها چند ایده برای استفاده از سویا در آشپزی هستند. دستور العمل ها و تکنیک های مختلف را برای کشف راه های مورد علاقه خود برای گنجاندن این ماده مغذی در رژیم غذایی خود آزمایش کنید.

 

طرز پخت سویا,درست کردن سویا,پخت سویا

طرز پخت سویا

 

چگونه می توانم سویا را خوش طعم تر کنم ؟

خود سویا می تواند طعم ملایمی داشته باشد، اما راه های مختلفی برای طعم دادن به آن وجود دارد. در اینجا چند ایده وجود دارد:

 

ادویه ها : افزودن گیاهان و ادویه جات ترشی جات می تواند به افزایش طعم سویا کمک کند. سعی کنید قبل از پختن، پودر سیر، پودر پیاز، زیره یا پاپریکا دودی را به وعده غذایی سویا اضافه کنید.

 

یک روش دیگر این است که سویا را با پیاز رنده شده و مقداری آویشن و فلفل با آب داخل قابلمه ای بپزید و بعد از یک ربع آن را آبکشی کنید. اگر دانه های سویا درشت بودند آن ها را داخل مخلوط کن خرد کنید، در غیر اینصوت لزومی برای خرد کردن آن ها نیست. و از آن ها برای هر دستور غذایی می توانید استفاده کنید.

 

سوپ : پختن سویا در یک آبگوشت خوش طعم می تواند به غذا عمق و غنای بیشتری بدهد. از آب سبزیجات، مرغ یا گوشت گاو برای افزودن طعم معطر به سویا استفاده کنید.

 

سس سویا : سس سویا یک مکمل طبیعی برای سویا است و طعم نمک اومامی را اضافه می کند. می توانید در حین پخت و پز، سس سویا را با سویا هم بزنید یا بعد از پخت به عنوان سس غوطه ور استفاده کنید.

 

سرکه : اضافه کردن مقداری سرکه به سویا می تواند طعم را بهتر کرده و اسیدیته آن را افزایش دهد. سعی کنید از سرکه برنج، سرکه سیب یا سرکه بالزامیک استفاده کنید.

 

پنیر : افزودن پنیر رنده شده به سویا در حین پخت و پز می تواند حالت خامه ای و طعم را به آن اضافه کند. سعی کنید پارمزان رنده شده یا پنیر چدار را به وعده غذایی سویا اضافه کنید.

 

مخمر تغذیه ای : مخمر تغذیه ای طعمی خوش طعم و پنیری دارد که می تواند به سویا عطر و طعم بیافزاید. هنگام پخت روی سویا مخمر تغذیه ای بپاشید یا بعد از پخت از آن به عنوان چاشنی استفاده کنید.

 

اینها تنها چند ایده برای طعم دادن به سویا هستند. با چاشنی ها و تکنیک های مختلف آزمایش کنید تا راه های مورد علاقه خود را برای طعم دار کردن سویا کشف کنید.

 

چگونه سویا را سرخ کنیم ؟

برای سرخ کردن سویا به هر روشی که سویاها را پختید و یا خیساندید و یا حتی طعم دار کردید. برای هر دستوری ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و بعد از سرخ کردن سویا را اضافه کنید و سرخ کنید. و مواد دیگر دستور غذایی خود را به آن اضافه کنید.

 

گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین مطالب خانه داری(شستشو، نظافت، لکه گیری، نکات آشپزی، هنر در خانه، مهارتهای زندگی و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------