آشنایی با شرایط و نحوه گرفتن انواع ویزا



گرفتن وقت سفارت برای ویزا , شرایط گرفتن ویزای ویزیتوری , نحوه گرفتن ویزا

مراحل گرفتن انواع ویزا

 

مراحل و نحوه گرفتن ویزا  

در این مقاله بیتوته قرار است درباره نحوه گرفتن ویزا و شرایطی که باعث می شود راحت تر ویزا بگیرید را بررسی میکنیم. 

برخلاف حرفهایی که میشنوید مراحل گرفتن ویزا کار سختی نیست ولی از آنجا که سودجویان زیادی در این حوزه وارد شده اند به قدری فرایند گرفتن ویزا را پیچیده نشان میدهند تا مجبور شوید هزینه بالایی برای آن بپردازید. البته در نهایت برای این که دردسر کمتری داشته باشید بهتر است از مشاوران خبره در این زمینه استفاده کنید. 

 

شما ویزا نمی گیرید که از ایران خارج شوید بلکه ویزا می گیرید که بتوانید وارد یک کشور دیگر شوید. اگر اصول گرفتن ویزا را رعایت نکنید ، شاید به آسانی بتوانید خارج شوید ولی در سفر خود با دردسرهای زیادی روبرو خواهید شد. 

 

هدفتان از گرفتن ویزا چیست؟

قبل از اقدام به گرفتن ویزا باید هدفتان را از مسافرت مشخص کنید و پتاسیل هایتان از نظر شغل ، سابقه سفر ، گردش مالی ، تملک و غیره مشخص نمایید. 

ساده ترین مراحل اخذ ویزا متعلق به ویزاهای توریستی است به خصوص اگر قصد سفر با تورهای مسافرتی را داشته باشید و خود تور اقدام به اخذ ویزای توریستی برای شما بنماید. 

 

ویزاهایی که از طرف کشورها صادر می شود بنا بر تقاضای افراد میتواند متفاوت باشد.

ویزاها برای کی بار ورود یا خروج  یا مسافرت بدون محدودیت در زمانی خاص صادر می شوند.

اگر ویزای شما برای یک بار ورود در مدت زمان 6 ماه است فقط تا زمان اتمام این تاریخ میتوانید یک بار به آن کشور وارد شوید. ویزا با دلایل مختلف ارائه می شود از جمله :

- ویزای توریستی

- ویزای تحصیلی

- ویزای دیدار از نزدیکان و بستگان

- ویزای کاری

- ویزای تجاری و بازرگانی

 

تکمیل مدارک برای گرفتن ویزا

سفارت هر کشوری مدارک مورد نیاز برای تهیه ویزا را از قبل مشخص کرده است که باید مدارک را آماده کرده و در صورت نیاز ترجمه کنید. 

مدارک معمول برای اخذ  ویزای کشورهای مختلف عبارتند از :

- پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار

- مدارک شناسایی هویت فردی. 

- مدارک مالی مبتنی بر توان مالی و صورت حساب بانگی

- عکس واضح و جدید

 

در صورتی که ویزا برای مقاصد خاص مثل کار یا تحصیل صادر می شود باید مدارک موردد نیاز برای اثبات آن به سفارت ارائه شود. 

مثلا برای گرفتن ویزای دانشجویی باید مدارکی مبنی بر پذیرش در دانشگاه ازائه شود.

برای دریافت ویزای دیدار از بستگان باید دعوتنامه از فرد ساکن در آن کشور برای شما ارسال شود. 

برای دریافت ویزای کاری باید سوابق تحصیلی ، کاری و آموزش های فنی حرفه ای خودتان را ارائه نمایید.

 

گرفتن وقت سفارت برای ویزا

برای گرفتن ویزای برخی از  کشورها از جمله ویزا کانادا و ویزا شینگن نیاز به گرفتن وقت برای مراجعه حضوری به سفارت برای ارائه مدارک و انگشت نگاری دارید.

 

نحوه گرفتن ویزا عراق , شرایط گرفتن ویزا , هدفتان از گرفتن ویزا چیست

گرفتن وقت سفارت برای دریافت ویزا

 

مواردی که برای گرفتن ویزا موثرند

وضعیت تملک : ازائه سند ملکی به سفارت لزومی ندارد ، ولی در صورتی که سند ملکی داشته باشید ، میتواند نشان دهنده تعلق خاطر شما به کشور خودتان باشد و شانستان را برای گرفتن ویزا افزایش می دهد. 

 

گردش حساب : مهم ترین مدرک برای گرفتن ویزا ارائه گردش حساب و تمکن مالی است که با پرینت از حساب بانکی شما انجام می شود. مانده و ریز گردش حساب شما تاثیر زیادی در شانس گرفتن ویزا دارد.

 

تاریخچه سفر : مهرهای قبلی که روی پاسپورت شما خورده است نشان  دهنده این است که شما یک گردشگر هستید و قصد پناهندگی ندارید.

 

 بیمه تامین اجتماعی : در صورتی که کارمند هستید  برای تایید مدارک شغلی باید  سابقه بیمه خود را ارائه نمایید.

 

شغل : موقعیت شغلی شما تاثیر بسیار زیادی بر روند صدور ویزا دارد. به عنوان مثال ، یک کارمند با سابقه یا مدیرعامل یک شرکت بزرگ شانس بیشتری برای گرفتن ویزا خواهد داشت.

 

متاهل بودن : متاهل بودن شانس شما را برای گرفن ویزا افزایش میدهد. 

 

مشخص کردن محل اقامت : برای گرفتن ویزا باید محل اقامت شما در کشور مقصد مشخص باشد مثلا هتل رزرو کنید تا دعوت نامه ای از طرف دوستان و آشنایان مقیم کشور مقصد داشته باشید. بلیط پروازی که رزرو کرده اید را هم باید به سفارت ارائه بدهید.

 

از ویزای خود استفاده کنید : اعتبار پاسپور به ویزاهایی که گرفته اید نیست بلکه به مهرهای ورود و خروج آن است. نرفتن به کشور مقصد بعد از گرفتن ویزا ، اعتبار پاسپورت شما را کم میکند. 

بالاتر بودن سن : هر چه سن بیشتر باشد به این معنی است که قصد پناهندگی شما در کشور مقصد کمتر است و تاثیر مثبت بر ویزای شما می گذارد. 

 

اولین قدم برای گرفتن ویزا ، داشتن گذرنامه است

برای گرفتن ویزا و خروج از کشور حتما باید پاسپورت یا گذرنامه داشته باشید. 

مراحل اداری گرفتن پاسپورت یا تمدید آن حدود 1 هفته است و اعتبار پاسپورت شما 5 ساله خواهد بود. 

 

البته برای افرادی که عجله دارند امکان تمدید پاسپورت در مدت 2 – 3 روز وجود دارد ولی خود فرد باید  به صورت شخصی به اداره گذرنامه مراجعه کرده و پاسپورتش را بگیرد. 

در اغلب سفرها نیاز است پاسپورتتان حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشد بنابراین قبل از تصمیم گرفتن برای سفر ، اعتبار پاسپورت را چک کنید.

 

تاریخ اعتبار پاسپورت برای گرفتن ویزا بعضی از کشورها باید بیشتر از 6 ماه باشد. مثلا فیلیپین فقط به افرادی که پاسپورتشان کمتر از 9 ماه اعتبار داشته باشد ، ویزا نمیدهد یا درخواست ویزای هنگ کنگ نیاز به اعتبار بیش از 7 ماه گذرنامه دارد. 

حتی برای ورود به کشورهایی که نیاز به اخذ ویزا ندارند اگر اعتبار گذرنامه شما کمتر از 6 ماه باشد ، اجازه ورود نخواهید داشت. 

 

گرفتن ویزای دانشجویی , گرفتن وقت سفارت برای ویزا , شرایط گرفتن ویزای ویزیتوری

شرایط گرفتن ویزای توریستی

 

شرایط گرفتن ویزای توریستی

ویزای توریستی یا گردشگری برای دیدار از یک کشور مشخص صادر می شود و فرد می تواند در محدوده زمانی مشخص شده به آن کشور سفر نماید. 

برای گرفتن ویزای توریستی باید بلیط رفت و برگشت هواپیما ، واچر هتل و تمکن مالی متناسب با تعداد روزهای اقامت را ارائه نمایید.

 

شما باید به افسر ویزان ثابت کیند که از پس هزینه زندگی روزانه در مدت اقامت بر می یید. 

ویزای توریستی معملوا به صورت سینگل یا یک بار ورود ، دبل یا مولتیپل و با توجه به هدف اعلام شدهاز طرف متقاضی ، صادر می شود. 

برای گرفتن ویزای توریستی باید فرم های مربوطه را تکمیل کنید و مدارکتان را آماده کنید و منتظر وقت سفارت بمانید و هنگام مراجعه مدارک درخواستی را به افسر ویزا تحویل دهید. 

 

شرایط گرفتن ویزای تحصیلی

برای گرفتن ویزای تحصیلی باید نامه پذیرش خود را از دانشگاه مورد نظر داشته باشید تا بتوانید ویزای تحصیلی بگیرید. 

این دانشجویان باید به صورت آنلاین برای گرفتن وقت مصاحبه اقدام نمایند.

هر دانشجو باید 8 – 10 هفته قبل از شروع ترم تحصیلی اقدام به دریافت ویزای تحصیلی نماید.

ویزای توریستی قابل تبدیل به ویزای تحصیلی نیست و برای ویزای تحصیلی حتما باید از دانشگاه یا کالج نامه پذیرش دریافت نمایید.

 

شرایط گرفتن ویزای ویزیتوری

گرفتن ویزای ویزیتوری یا دیدار با آشنایان مسیر ساده تری دارد . بستگان شما باید به کنسولگری در کشور مقصد مراجعه نموده و برایتان دعوت نامه بفرستند و شما با استناد به آن میتوانید ویزا بگیرید. 

 

شرایط گرفتن ویزا کاری و تجاری

مسیر گرفتن ویزای کاری کمی دشتوار است. ویزای کاری برای افرادی صادر می شود که از طرف یک اداره یا سازمان به عنوان نیروی کار پذیرفته می شوند.

از زمان درج آگهی کاری باید حداقل 3 ماه گذشته باشد و شرکت مورد نظر تایید کند که  استخدام نیروی کار با این تخصص از افراد مقیم در کشور ، امکان پذیر نیست. 

روش دیگر پیدا کردن کار در کشور مقصد است ، کشور مورد نظر با توجه به قوانین خود فرصت 6 ماهه در اختیار متقاضی قرار میدهد تا نسبت به پیدا کردن شغل مورد نظر اقدام کند و بعد از آن میتوان تغییراتی برای تمدید ویزا اعمال نمود. 

 

گردآوری : بخش گردشگری بیتوته

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه های گردشگری(مكانهاي تاريخي، تفریحی، زيارتي، دانستنی های سفر، عجایب گردشگری و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------