شادی جنسی را بازیابید: برای درمان مشکلات جنسی به کجا مراجعه کنیم؟



برای درمان مشکلات جنسی به کجا مراجعه کنیم, درمان مشکلات جنسی مراکز, مراکز درمان مشکلات جنسی

مراکز درمان مشکلات جنسی

 

برای مشکلات جنسی به چه دکتری مراجعه کنیم؟

مشکلات جنسی به طور کلی ناشی از عدم صمیمیت ، عدم آگاهی، مشکلات روحی یا بیماریهای زمینه ای است که برای درمان آنها باید به روان درمانگر، مشاور مسائل جنسی، متخصص زنان یا اورولوژیست مراجعه کنید. در این مطلب از بیتوته شما را با مراکزی که هنگام مشکلات جنسی باید به آنجا مراجعه کنید آشنا می کنیم.

یکی از مهم ترین دلایل فروپاشی ازدواج ، مشکلات جنسی ایجاد شده بین زن و مرد است. زمانی که یکی از زوجین از سلامت جنسی برخوردار نباشند نمیتوانند همسرشان را ارضا کرده و ارتباط درستی با او برقرارکنند و همین موضوع باعث می شود که به مرور زمان تنش ها بینشان افزایش پیدا کرده و مشکلات روز به روز بزرگتر شوند.

 

به صورت کلی میتوان گفت که برای حل مشکلات جنسی با منشا روانشناختی باید به روانشناس مجرب در زمینه مشکلات جنسی و برای حل مشکلات جنسی با منشا فیزیولوژیک باید به اورولوژِیست مراجعه شود. 

 

بیش از 80 درصد مشکلات جنسی نیاز به درمان دارویی ندارند ولی روی کیفیت شما تاثیر بسیار زیادی می گذارند و برای بهبود کیفیت زندگی باید به فکر درمان آن ها باشید. 

 

مشکلات جنسی چیست؟

مشکلات جنسی یا اختلالات جنسی بخش گسترده ای از مشکلات هستند که قبل ، حین یا بعد از یک رابطه جنسی رخ می دهند. اختلال عملکرد جنسی شامل هر نوع مشکلی است که مانع از راضیت زن و مرد از رابطه جنسی شود.

 

مشکلاتی که در رابطه جنسی ایجاد می شود میتواند به مرور زمان باعث عدم رضایت از ازدواج ، افسردگی ، دلزدگی از همسر ، اضطراب ، استرس و بی مهری و در نهایت طلاق شود. 

رایج ترین مشکلات جنسی در زنان ، واژینیسموس و سرد مزاجی است و رایج ترین مشکلات جنسی در مردان ، اختلال نعوظ ، دیر انزالی یا زودانزالی است. 

حدود 15 درصد مردان میلی جنسی بسیار کمی دارند که این مشکل را میتواند با کمک متخصص اورولوژیست و متخصص روان شناسی درمان کرد. 

 

برای درمان مشکلات جنسی به کجا مراجعه کنیم؟

برای درمان مشکلات جنسی بسته به جنسیت ، مشکلات جسمی و روحی باید به ، متخصص زنان و زایمان یا اورولوژی یا روانشناس با تجربه در زمینه مشکلات جنسی و زناشویی مراجعه کنید تا مشکلات جسمی یا روحی شما تشخیص داده شده و درمان شود. 

 

از روش های مختلفی برای درمان مشکلات جنسی استفاده می شود که با توجه به علل این مشکل میتواند یکی از موارد زیر باشد:

- درمان های هورمونی در صورت کمبود هورمون های جنسی

- درمان با امواج شوک برون بدنی برای مدیریت درد

- درمان IV

- درمان شات ارگاسم برای زنان یا O-Shot

- درمان جوانسازی واژن برای زنان با لیزر یا تزریق

- درمان Gainswave  یا P-شات برای اختلال نعوظ مردان

 

یکی از پرتکرار ترین مشکلات در رابطه جنسی زودانزالی و اختلال نعوظ در مردان است که باعث می شود توان ارضای همسرشان را نداشته باشند و احساس شرمندگی از این مشکل باعث شود کلا تمایلی به رابطه جنسی با همسرشان نداشته باشند.

تستوسترون پایین یا غلبه مزاج دم  یکی از دلایل اصلی این مشکل است با هورمون درمانی و تغییر رژیم غذایی و ورزش قابل درمان است.

 

برای درمان مشکلات جنسی به کجا مراجعه کنیم, درمان مشکلات جنسی مراکز,عوارض مشکلات جنسی در ازدواج

عوارض مشکلات جنسی در ازدواج

 

عوارض مشکلات جنسی در ازدواج

مشکلات جنسی اگر به موقع درمان نشوند آثار و عوارض مخربی بر ازدواج می گذارند و میتواند روحیه و اعتماد به نفس و صمیمیت بین زوجین را کاهش دهد که عوارض ناخوشایندی بر زندگی زوجین خواهد گذاشت.

 

مهم ترین عوارض عدم درمان مشکلات جنسی عبارتند از :

- کاهش اعتماد به نفس

- کاهش روحیه و بداخلاقی و عصبی شدن

- کاهش صمیمیت و ایجاد بی مهری

- از هم پاشیدن خانواده و جدایی

- خود ارضایی

- بالا رفتن احتمال روابط فرازناشویی

- عدم رضایت از ازدواج

- افزایش استرس و اضطراب

- افزایش درگیری و دعوا

- کاهش میزان حمایت زوجین از یکدیگر

- نداشتن احساس خوب در زندگی

 

دلایل مشکلات جنسی زوجین

در بسیاری از موارد مصرف داروهای ضد فشار خون ، ضد افسردگی ، اعصاب و روان ، شیمی درمانی ، مورفین ، سایمتیدین باعث بروز مشکلات جنسی می شود. احتمال بروز مشکلات جنسی با مصرف این داروها حدود 25 درصد است. 

 

دلایل متعددی میتواند باعث بروز مشکلات جنسی در زوجین شود که هر کدام نیاز به روشهای درمانی متفاوتی خواهند داشت :

علت جسمی : معلولیت ، بیماریهای مزمن مانند  اختلال تیروئید ، سیگار کشیدن ، اختلالات عصبی ، آسیب به دستگاه تناسلی ، دیابت ، بیماری قلبی ، اعتیاد به مواد مخدر و الکل 

 

علت روانشناختی : اضطراب ، افسردگی ، نداشتن اعتماد به نفس و استرس

 

علت عاطفی : شک داشتن به شریک جنسی ، احساس خیانت ، نارضایتی از رابطه ، ناراحتی از شریک زندگی ، کمبود عزت نفس ، تجربه سو استفاده جنسی

 

علل موقعیتی : ایجاد تغییر در روتین زندگی ، به هم ریختگی شرایط زندگی ، مشکلات مالی ، مشکلات فرزندان و غیره .

 

روش های درمان مشکلات جنسی

مشکلات جنسی ممکن است به دلیل مشکلات دوران کودکی یا شرایط سخت در یک برهه خاص یا مشکلات سلامتی و تغذیه ای بروز کند که هر کدام نیاز به تدابیر خاصی برای درمان دارند. 

 

پایین بودن میل جنسی

پایین بودن میل جنسی به معنی عدم تمایل به رابطه جنسی و نداشتن فانتزی یا فعالیت جنسی است. درمان این عارضه یک فرایند چند مرحله ای است :

پزشک ممکن است از بیمارش بخواهد که خاطرات و افکار جنسی اش را یادداشت کند. 

فیلم هایی که عشق شهوانی در آنها به نمایش گذاشته شده اند را تماشا کند یا فانتزیهای خودش را تغییر دهد. 

 

کاهش هورمون های زنانه و مردانه در اثر استرس ، مشکلات خانوادگی ،نداشتن خواب کافی ، مصرف زیاد مشروبات الکلی ، بیماری های سیستماتیک و غیره میتواند منجر به کاهش میل جنسی شود. در این موارد پزشک رعایت رژیم غذیی سالم ، افزایش فعالیت بدنی با ورزش و سبک زندگی سالم را به بیمار توصیه می کند.

 

اختلال نعوظ

اگر آلت تناسلی نعوظ پیدا نکند ، مرد نمیتواند دخول داشته باشد. دلیل اختلال نعوظ ترکیبی از عوامل فیزیکی و روانی است. دیابت یا عوارض جانبی برخی داروها ، استرس و اضطراب میتواند باعث بروز اختلال نعوظ شود. 

 

مردان معمولا با تکرار اختلال نعوظ بسیار عصبی می شوند و احساس ناخوشایندی که پیدا میکند باعث شدت پیدا کردن این عارضه می شود که در این موارد  نیاز به درمان کاهش استرس و اضطراب خواهند داشت. اختلال نعوظ مانند سایر بیماری ها میتواند انواع مختلفی داشته باشد از جمله :

 

اختلال نعوظ روانی : شایع ترین علت اختلال نعوظ مشکلات روحی و روانی است. آمادگی رحی و روانی برای داشتن یک رابطهجنسی با کیفیت ضروری است .  استرس شغلی ، استرس محیطی و اقتصادی ، ازدواج اجباری ، فراهم نبودن فضای خصوصی ، مشکلات رابطه با همسر ، سابقه ذهنی نامناسب مثل تجاوز میتواند باعث بروز اختلال نعوظ شود. 

 

اختلال نعوظ عصبی : هر گونه آسیب عصبی به شبکه عصبی دستگاه جنسی و طناب نخاعی میتواند منجر به اختلال نعوظ شود. 

 

اختلالات عروقی : عامل اصلی ایجاد نعوظ در مردان ورود خود کافی و مداوم است. تصادف رانندگی یا آسیب دیدن ناحیه لگن می توانید به عروق خونی آلت تناسلی و میل جنسی فرد اثر بگذارد. فشار خون و دیابت هم میتواند باعث تنگی عروق و عدم خون رسانی به آلت برای نعوظ کامل شود.  بهترین روش کاهش اثر فشار خون و قند خون بر آلت تناسلی ورزش منظم است و بهترین روش درمانی این افرد استفاده از پروتز آلت تناسلی برای ایجاد نعوظ مصنوعی است. 

 

اختلالات هورمونی : کاهش میزان هورمون های جنسی میتواند باعث اختلال نعوظ در مردان شود.

 

انزال زودرس

مردانی که خیلی سریع به ارگاسم می رسند بدون این که فرصت کافی برای آماده کردن همسرشان برای رابطه جنسی و ارگاسم داشته باشند دچار زودانزالی هستند. در برخی مردان زودانزالی به قدری سریع است که موجب ناراحتی همسر می شود که نتیجه اش سرخوردگی زوجین و امتناع مرد از برقراری مجدد رابطه جنسی می شود.

 

پزشک سعی میکند با آموزش رفتارهای خاص و ایجاد وقفه در رابطه جنسی به فرد بیاموزند که مدت زمان بیشتری بتواند رابطه را ادامه دهد.

یکی از دلایل رایج زودانزالی پرکاری غده تیروئید است که با یک آزمایش خون ساده مشخص می شود. 

علت دیگر رایج برای زودانزالی در مردان غلبه مزاج بلغم یا سودا یا غلبه سردی بر بدن است که نیاز به تغییر کامل رژیم غذایی و انتخاب سبک زندگی سالم برای درمان زودانزالی دارد. 

 

مقاربت دردناک

مقاربت دردناک معمولا مشکلی است که زنان با آن درگیر هستند و باعث می شود هنگام دخول به جای این که احساس لذت داشته باشند احساس دردی ناخوشایند به آن ها دست بدهد.

 

درد هنگام مقاربت میتواند بر اثر خشکی واژن ، عفونت و بیماریهای رحم و لگن یا واژینیسموس باشد که برای تشخیص نیاز به مراجه به متخصص زنان خواهید داشت و در صورتی که مشکل شما به دلیل ترس از رابطه یا مشکلات ناخوشایند کودکی باشد به یک متخصص روانشناسی زناشویی ارجاع داده خواهید شد.

 

مقاربت دردناک گاهی در مردان هم دیده می شود که به دلیل التهاب غده پروستات و اسپاسم عضلانی ایجاد می شود که برای درمان نیاز به مراجعه به ارولوژیست دارد. 

 

برای درمان مشکلات جنسی به کجا مراجعه کنیم, درمان مشکلات جنسی مراکز,مراجعه به پزشک متخصص برای درمان مشکلات جنسی

مراجعه به پزشک متخصص برای درمان مشکلات جنسی 

 

تاخیر در انزال

تاخیر در انزال مشکلی است که مردان را درگیر میکند  و در این موارد مرد به بیش از نیم ساعت تحریک برای انزال نیاز دارد.  مصرف برخی داروها ، واکنش آلرژیک به داروها ، اضطراب و افسردگی میتوانند باعث تاخیر در ا نزال شوند. انزال دیررس در صورتی که درمان نشود میتواند باعث استرس ، کاهش میل جنسی ، کاهش لذت جنسی و ناتوانی در بارداری شود.  برای درمان این عارضه از جلسات مشاوره و دارودرمانی استفاده می شود تا هر دو بعد روحی و جسمی فرد درمان شود. 

 

در چه مواردی به سکس تراپ مراجعه کنیم

سکس تراپی یکی از انواع روان درمانی در زیرشاخه های روانشناسی زوج درمانی است که به زوجین کمک میکند با بررسی کلی عوامل پزشکی ، روانی ، شخصیتی و بین فردی به حداکثررضایت جنسی برسند. 

از آنجا که علل روانشناختی در اغلب مشکلات جنسی دخیل است مراجعه به یک سکس تراپ برای درمان مشکلات جنسی ضروری است. 

 

در صورت بروز این مشکلات به سکس تراپ مراجعه کنید :

- زود انزالی یا دیر انزالی

- اختلال نعوظ

- کمبود میل جنسی در مرد

- برانگیخته نشدن و کمبود علاقه جنسی در زن

- عدم تجربه ارگاسم یا آنورگاسمی

- واژینیسموس یا ترس از نزدیکی و نزدیکی دردناک

 

در جلسات سکس تراپی زوجین راجب مشکل خاص خود ، تجربیات ، احساسات و نگرانیهایشان صحبت میکنند و متخصص مسائل زناشویی با ارائه تمرینهای رفتاری و راهکارهای مناسب به زوجین کمک میکند تا کیفیت رابطه جنسی خود را بهبود دهند و راهکارها و رفتارهای مناسب را جایگزین نمایند. 

 

سکس تراپ در جلسات مشاوره ، ریشه اختلالات روانی و بدنی شما را تشخصی داده و توصیه های لازم برای رفع این مشکلات را در اختیار شما می گذارد. 

سکس تراپ دارویی تجویز نمی کند  و با تمرین های رفتاری و مهارت آموزی به زوجین کمک میکند و در صورت نیاز و وجود مشکلات فیزیولوژِکی شما را به پزشک  متخصص اورولوژی  و جراحی کلیه مجاری ادراری و تناسلی ارجاع می دهد .

 

برای درمان مشکلات جنسی به کجا مراجعه کنیم, درمان مشکلات جنسی مراکز, متخصص اورولوژی

متخصص اورولوژی

 

در چه مواردی به متخصص اورولوژی مراجعه کنیم؟

متخصص اورولوژی در زمینه درمان و جراحی کلیه ،  پروستات ، مجاری ادراری و تناسلی ، بیضه ها و آلت تناسلی فعالیت دارد. در صورت بروز مشکلات زیر میتوانید به متخصص ارولوژیست مراجعه نمایید:

- بیماری های کلیه و مجاری ادراری

- سنگ کلیه

- سرطان های دستگاه تناسلی و ادراری

- سوزش ادرار یا ناتوانی در کنترل ادرار

- احتباس ادرار

- تومورهای تناسلی

- تبخال تناسلی

- تومور مثانه

- اختلال در عملکرد جنسی مردان مانند اختلال نعوظ یا مقاربت دردناک یا درد آلت تناسلی

- بیماری های پروستات

- مشکلات غدد آدرنال

 

گردآوری : بخش زناشویی بیتوته

 

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------